AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz tutmak

Kahve falında domuz tutmak

Kahve falında domuz tutmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz tutmak gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Kahve falında domuz tutmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında domuz ve inek görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalettir.

Kahve falında küçük domuz yavrusu görmek hakkını savunamayacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuzla karşılaşmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz eti istemek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz ısırmasını görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, işveren koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz ve koyun görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü domuzlar görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir