AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç pişirmek

Kahve falında yengeç pişirmek

Kahve falında yengeç pişirmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında yengeç pişirmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Kahve falında yengeç pişirmek ardından yeni bir iş bulunacağına, hem de zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında yengeç yakalamak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeçten kaçmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında havuzda yengeç görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç kıskacı görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç sokması görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerinde yengeç görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, doğru kararların alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir