AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç ısırmak

Kahve falında yengeç ısırmak

Kahve falında yengeç ısırmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç ısırmak gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında yengeç ısırmak büyük bir işin sahibi olacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına işarettir.

Kahve falında yengeçin ısırdığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç eti görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet eder.

Kahve falında evde yengeç görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu yengeç görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yengeçten kaçmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç kusmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir