AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeçin ısırdığını görmek

Kahve falında yengeçin ısırdığını görmek

Kahve falında yengeçin ısırdığını görmek ardından bu kişiye açılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, bazen fakirlik görüleceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, belalı insanlara denk geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengeçin ısırdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Kahve falında yengeç ısırmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yengeçin ısırdığını görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç yediğini görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında gölde yengeç görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç eti görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev yengeç görmek adının her yerde geçeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, daima zinde ve genç kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir