AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeçten kaçmak

Kahve falında yengeçten kaçmak

Kahve falında yengeçten kaçmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, son model arabaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengeçten kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yengeçten kaçmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek ve yengeç görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yengeç görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında renkli yengeç görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde yengeç görmek güzel günlere kavuşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizin içinde yengeç görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalettir.

Kahve falında evde yengeç görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yengeç doğurmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir