AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekten kıl toplamak

Kahve falında yemekten kıl toplamak

Kahve falında yemekten kıl toplamak maddi ve manevi olarak sevineceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemekten kıl toplamak gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında yemekten kıl toplamak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıl toplamak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında yerden kıl toplamak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saç kılı toplamak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına inanılır.

Kahve falında yemek üzerinde kıl görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Kahve falında yemeğinde kıl görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında yemeklerden kıl görmek sağlığın da bozulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllı yemek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir