AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı yemek

Kahve falında kıllı yemek

Kahve falında kıllı yemek herhangi bir zarara uğranmayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında kıllı yemek gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Kahve falında yemekte kıl çıktığını görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Kahve falında yemekten kıl çıkması görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı yemek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında yemekten kıl çıktığını görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yemekten kıl toplamak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı balık yemek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken yemek yemek kazançlı bir adım atılacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yemeğinde kıl görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir