AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğinde kıl görmek

Kahve falında yemeğinde kıl görmek

Kahve falında yemeğinde kıl görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeğinde kıl gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Kahve falında kıllı yemek görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yemekten kıl çıkarmak uzun sohbetler edeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı et yemek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı balık yemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yemek üzerinde kıl görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekten kıl toplamak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında yemekte saç kılı görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yemekte kıl çıktığını görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir