Kahve falında yemekte misafir görmek

Kahve falında yemekte misafir görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekte misafir gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında misafir şekeri yemek üzüntüden sonra ferahlamaya, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafirliğe gitmek yemek yemek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında misafir ve yemek görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında misafirlere yemek pişirmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında misafire yemek vermemek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalettir.

Kahve falında misafirlerle yemek yemek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yemekli misafir görmek çok önemli noktalara geleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir