AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede çamur görmek

Kahve falında bahçede çamur görmek

Kahve falında bahçede çamur görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerinin baltalanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede çamur gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında bahçeyi çamur görmek kazancın yetmez olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bahçeyi çamurlu görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu bahçede yürümek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede çamur görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bahçe görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda timsah görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu su dökmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını çamur içinde görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir