AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeyi çamurlu görmek

Kahve falında bahçeyi çamurlu görmek

Kahve falında bahçeyi çamurlu görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeyi çamurlu gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında bahçede çamur görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeyi çamur görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bahçe görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bahçeyi çamurlu görmek işlerinin bu sayede açılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bahçede yürümek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıda çamur görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir