AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekli sünnet görmek

Kahve falında yemekli sünnet görmek

Kahve falında yemekli sünnet görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yemekli sünnet gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yemekli sünnet görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet yemeğine gitmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet yemeği görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet yemeği vermek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok ünlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının sünnet olduğunu görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük birinin sünnet olduğunu görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sünnet edildiğini görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir