Kahve falında sünnet yemeği vermek

Kahve falında sünnet yemeği vermek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, gereken sabrı göstereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sünnet yemeği vermek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sünnet yemeği vermek işinin de hep yürüyeceğine, büyük borçlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yemekli sünnet görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet yemeği görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sünnet yemeğine gitmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet şapkası görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin sünnet olduğunu görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında sünnet hazırlığı görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet edilen birini görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir