AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekleri karıştırmak

Kahve falında yemekleri karıştırmak

Kahve falında yemekleri karıştırmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekleri karıştırmak gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Kahve falında yemekleri karıştırmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek karıştırmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yemekleri birbirine karıştırmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak konferans ve seminerlere katılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında cüzdan karıştırmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evinin karıştırıldığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet karıştırmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin telefonunu karıştırmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir