AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yapıp yemek

Kahve falında ekmek yapıp yemek

Kahve falında ekmek yapıp yemek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulur.

Kahve falında ekmek yapıp yemek gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ekmek yapıp yemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapıp satmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek yapılan sac görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak işlerden hayır gelmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında evinde ekmek yapıldığını görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek yapılmasını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapılmış ekmek görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında yufka ekmek yapıldığını görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir