AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede balık görmek

Kahve falında bahçede balık görmek

Kahve falında bahçede balık görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede balık gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var.

Kahve falında bahçede balık görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bahçeli ev görmek işlerinde aksama olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe tarla görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bahçede çam ağacı görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçe domatesi görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede abdest almak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir