AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe domatesi görmek

Kahve falında bahçe domatesi görmek

Kahve falında bahçe domatesi görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işe zorla gidip geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, borçlarını bitireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçe domatesi gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Kahve falında bahçede domates toplamak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bahçede kırmızı domates görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil domates bahçesi görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına yorulur.

Kahve falında domates bahçesi görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domates biber bahçesi görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede domates biber görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden domates yemek geçineceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir