AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin bozulduğunu görmek

Kahve falında yemeğin bozulduğunu görmek

Kahve falında yemeğin bozulduğunu görmek kazancın gittikçe artacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında yemeğin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında yemeğin bozulduğunu görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında saçı bozulmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Kahve falında bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında namazın bozulduğunu görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet eder.

Kahve falında kızlığının bozulduğu görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının kızlığının bozulduğunu görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdestin bozulduğunu görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir