AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdestin bozulduğunu görmek

Kahve falında abdestin bozulduğunu görmek

Kahve falında abdestin bozulduğunu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdestin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yolculuklarınız daha rahat bir hale gelebilir.

Kahve falında abdestin bozulduğunu görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsün bozulduğunu görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yapılan büyünün bozulduğunu görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek refahının ve varlığının artacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan bozulduğunu görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir