AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek ve misafir görmek

Kahve falında yemek ve misafir görmek

Kahve falında yemek ve misafir görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında yemek ve misafir gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek vermek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında yemek ve misafir görmek ters giden işlerin düzeleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire yemek ikram etmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalettir.

Kahve falında misafirlere yemek hazırlamak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında evde kalabalık misafire yemek vermek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında misafirlikte pilav yemek talihinin artacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında misafir ve yemek görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir