AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe katılmak

Kahve falında yemeğe katılmak

Kahve falında yemeğe katılmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe katılmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Kahve falında yemekli davete katılmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında yemeğe katılmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek yarışmasına katılmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yemek davetine katılmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kursa katılmak uzun yıllar yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında nişana katılmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında açılışa katılmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir