AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma yapmak

Kahve falında yazma yapmak

Kahve falında yazma yapmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, kısmetlerinin artacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazma yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı anlaşmalar, planlar veya ortaya konan işler yeni bir bakış açısıyla yaklaşılmayı gerektirebilir.

Kahve falında yazma oyası yapmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yazma kenarı yapmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazma yapmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında el yazması kuran görmek önemli bir makama terfi alacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu yazma görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yazma tülbent görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında mor yazma görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında yazma satın almak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir