AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevap işlemek

Kahve falında sevap işlemek

Kahve falında sevap işlemek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayatının kolaylaşacağına, itibarını zedeleyeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevap işlemek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında sevap işlemek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında ekin işlemek yeni işlere ve projelere gireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanaviçe işlemek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında boncuk işlemek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında günah işlemekten korkmak hızlanacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyiz işlemek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir suç işlemek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, istihdam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel işlemek elini eteğini her şeyden çekeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir