AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe satmak

Kahve falında bahçe satmak

Kahve falında bahçe satmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, gelişeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, maddi gücünün artacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe satmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Kahve falında bahçe satmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday satmak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytana ruhunu satmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında silah satmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurbanlık satmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kazancının yerine gelmesine rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü satmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta satmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates satmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir