AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta satmak

Kahve falında yumurta satmak

Kahve falında yumurta satmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta satmak gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yumurta satmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz satmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim satmak işlerin toparlanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında un satmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaf satmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan satmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine inanılır.

Kahve falında yün satmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker satmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir