AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday satmak

Kahve falında buğday satmak

Kahve falında buğday satmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, onu uyaracağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında buğday satmak gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Kahve falında buğday alıp satmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday satmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek kendinden emin adımlar atacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlanmış buğday görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında kazanda buğday kaynatmak lüksünün artacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında buğday satın almak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında buğday pişirdiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir