AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz görmek

Kahve falında yaz görmek

Kahve falında yaz görmek çarelere kavuşacağına, rızkının eksileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yatırımlarının kar getireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yaz gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında yaz yağmuru görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yazlık kıyafet görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerini hafifleteceğine işarettir.

Kahve falında yaz görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalettir.

Kahve falında yaz günü kar görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında yazlık eve gitmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yazin kar görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yazlık yerde olmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, ümitlerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında yaz ve kış görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir