AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavrulamış kedi görmek

Kahve falında yavrulamış kedi görmek

Kahve falında yavrulamış kedi görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geçiminin kolaylaşacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yavrulamış kedi gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yavru kedi yemek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yavrusu tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin yavrusunu yediğini görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında yavru kediden korkmak musibetlerin yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu eve almak küslerin ve dargınların barışacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi emzirmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulur.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük yavru kedi görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir