AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusunu eve almak

Kahve falında kedi yavrusunu eve almak

Kahve falında kedi yavrusunu eve almak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu eve almak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi veya görevlerinizi yerine getirmeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kedi yavruları görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yavru kedi görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kedi yavrusu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusunu eve almak maddi çıkmazların biteceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eve yavru kedi girdiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulur.

Kahve falında evde yavru kediler görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde kedi ve yavrularını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir