AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi yemek

Kahve falında yavru kedi yemek

Kahve falında yavru kedi yemek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi yemek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz.

Kahve falında yavru kediye yemek vermek sıkıntı yaşanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi yemek çok karlı yatırımlar yapacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu yemek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru kedi görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu sevmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yavru kedi ezmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusunu kurtarmak suçlamalardan aklanılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin yavrularını emzirdiğini görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir