AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusu emzirmek

Kahve falında kedi yavrusu emzirmek

Kahve falında kedi yavrusu emzirmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, güzel huylarının değişeceğine, büyük başarıla kazanacağına, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavrusu emzirmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında kedinin yavrularını emzirdiğini görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi emzirmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusu emzirmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek yavrusu emzirmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında at yavrusu emzirmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında köpek yavrusunu emzirmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin yavrusunu emzirdiğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sevinç ve sürura delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir