AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru deve görmek

Kahve falında yavru deve görmek

Kahve falında yavru deve görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ticaret ehli kimse olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru deve gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Kahve falında deve yavrusu satın almak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru deveye binmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yavru develer görmek kötü haberlerin alınacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yavru deve görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin yavrusunu görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve ve yavrusunu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında devekuşu yavrusu görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine inanılır.

Kahve falında deve yavrusu görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir