AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta sallanmak

Kahve falında yatakta sallanmak

Kahve falında yatakta sallanmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta sallanmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Kahve falında yatakta sallanmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında yatağın sallandığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salli barik okumak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, son model arabaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında el sallandığını görmek hasretin biteceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında binanın sallanmasını görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında bina sallandığını görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında merdivende sallanmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir