AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende sallanmak

Kahve falında merdivende sallanmak

Kahve falında merdivende sallanmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rahatın yerine geleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende sallanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında sallanan merdiven görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende sallanmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oturduğu evin sallandığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında deniz sal görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek yarınlarına umutla bakacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında diş sallanmak tüm sıkıntıların giderileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ön dişin sallandığını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sallanan koltuk görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir