AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta güvercin görmek

Kahve falında yatakta güvercin görmek

Kahve falında yatakta güvercin görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta güvercin gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında yatakta güvercin görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında güvercin görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine yorulur.

Kahve falında güvercine basmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında mavi güvercin görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin sütü görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin resmi görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında güvercin ve yumurta görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir