AnaSayfa / Genel / Kahve falında yataklı tren görmek

Kahve falında yataklı tren görmek

Kahve falında yataklı tren görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kendini bunu başaracağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak yılmayacağına delalettir.

Kahve falında yataklı tren gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Kahve falında yataklı tren görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Kahve falında kara treni kaçırmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında trene el sallamak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine tren çarptığını görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin trene bindiğini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz trene binmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tren görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak trene binmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir