Kahve falında yatak yakmak

Kahve falında yatak yakmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çok büyük bir acı duyacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında yatak yakmak gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Kahve falında yatak yorgan yakmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında yatak yakmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına eline yakmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun yakmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo sobası yakmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin kınası yakmak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pire yakmak dualarının karşılığını göreceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalettir.

Kahve falında kına yakmak istemek yeni bir adım atılacağına, korkularının üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir