AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel yatak örtüsü görmek

Kahve falında dantel yatak örtüsü görmek

Kahve falında dantel yatak örtüsü görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına inanılır.

Kahve falında dantel yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında dantel yatak örtüsü görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantelli yatak örtüsü görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantel örtü görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek kişinin muradına ereceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında beyaz dantel örtü görmek çok iyi yerlere geleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantelli örtü görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantel örtüsü görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir