AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yatak örtüsü görmek

Kahve falında temiz yatak örtüsü görmek

Kahve falında temiz yatak örtüsü görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında temiz yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında temiz yatak örtüsü görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi yatak örtüsü görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü hediye etmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak örtü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert yatak örtüsü görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsünü düzeltmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Kahve falında yatak örtüsü dikmek dertlerinin dermanını bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir