AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev kurmak

Kahve falında ev kurmak

Kahve falında ev kurmak en gösterişli arabalara bineceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gururlandıracak işler yapacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev kurmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeni bir ev kurmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ev kurmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evde soba kurmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında eve soba kurmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev kurmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kömür sobası kurmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında düğün kurmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında salıncak kurmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir