AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak değiştirmek

Kahve falında yatak değiştirmek

Kahve falında yatak değiştirmek kendini dinine daha fazla vereceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında yatak değiştirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında yatak yeri değiştirmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın yerini değiştirmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yüzü değiştirmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında yatağını değiştirmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağının yerini değiştirmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine delalet eder.

Kahve falında yatak çarşafı değiştirmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak değiştirmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında yatak odası değiştirmek verilen sözlerin tutulamayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir