AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak odası değiştirmek

Kahve falında yatak odası değiştirmek

Kahve falında yatak odası değiştirmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok mutlu günler geçireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yatak odası değiştirmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yatak odası değiştirmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yatak odasının değiştiğini görmek ticaretinin ilerleyeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak odasını değiştirmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde oda değiştirmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın yerini değiştirmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odayı değiştirmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, elindekini de bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odadaki eşyaların yerini değiştirmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda değiştirmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, darlığa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir