AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın yerini değiştirmek

Kahve falında yatağın yerini değiştirmek

Kahve falında yatağın yerini değiştirmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yatağın yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Kahve falında yatağının yerini değiştirmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Kahve falında yatağın yerini değiştirmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yeri değiştirmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yatak örtüsü değiştirmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odasının değiştiğini görmek inancını bir kenara atacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağını değiştirmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yatak odası değiştirmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında yatak yüzü değiştirmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir