AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta altın görmek

Kahve falında yatakta altın görmek

Kahve falında yatakta altın görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta altın gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Kahve falında yatağın altında muska görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yatağının altında yılan görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak altında para görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında yatakta altına kaçırmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Kahve falında yatağın altında akrep görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında yatağın altında kedi görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret eder.

Kahve falında yatağın altında para görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına inanılır.

Kahve falında yatağın altına saklanmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir