AnaSayfa / Genel / Kahve falında yat görmek

Kahve falında yat görmek

Kahve falında yat görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yat gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Kahve falında soluna yattığını görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında birinin yerde yattığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lüks yat görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karısını başkasıyla yatarken görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, azap çektiğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek müşterilerinin çoğalacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatarak kuran okumak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir