AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, bilgi ile donanacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yatarken görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle yattığını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yattığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla yattığını görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek verilen emeğin boşa gideceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi yatarken görmek daha güçlü bir hale geleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir