AnaSayfa / Genel / Kahve falında yat gemi görmek

Kahve falında yat gemi görmek

Kahve falında yat gemi görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yat gemi gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yan yatan gemi görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında yat gemi görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet eder.

Kahve falında geminin yan yattığını görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yan yatmış gemi görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde yatan birini görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı yatarken görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeği yatarken görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü yattığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir