AnaSayfa / Genel / Kahve falında yan yatmış gemi görmek

Kahve falında yan yatmış gemi görmek

Kahve falında yan yatmış gemi görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yan yatmış gemi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Kahve falında geminin yan yattığını görmek büyük emekler vereceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yan yatmış gemi görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında yan yatan gemi görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalettir.

Kahve falında yan yatmış bina görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında evin yan yattığını görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsün yan yattığını görmek problemlere çözüm bulunacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında yan yatan birini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında yan yatmış araba görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir