AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlıları ziyaret etmek

Kahve falında yaşlıları ziyaret etmek

Kahve falında yaşlıları ziyaret etmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, anne ve baba duası alınacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında yaşlıları ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Kahve falında yaşlı kadını ziyaret etmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yeni bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın ziyaret etmek üstünlük elde edeceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı ziyaret etmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı birini ziyaret etmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlıları ziyaret etmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ziyarete gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ziyaret suyu görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir