AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak korkmak

Kahve falında bağırmak korkmak

Kahve falında bağırmak korkmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bağırmak korkmak gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Kahve falında bağırmak korkmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırmak ve korkmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkmak bağırmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında korkmak ve bağırmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kızının bağırdığını görmek ardından bu kişiye açılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini bağırmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kafa dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve bağırmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yengeye bağırmak daha büyük adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir